Juke57: nachtclub en creatieve broedplaats

Peter Güldenpfennig | 8 augustus 2014
headlines


Het kan snel gaan. De nog jonge organisatie Jongens van de Wereld heeft ons al enkele zeer leuke concepten gebracht als Klear en het Klamme Handjes Festival. Voor de twee ondernemers achter de organisatie, Martin Lucas Ruben (23) en Pieter Bertram (21), in ieder geval het bewijs dat zij het nachtleven iets te bieden hebben. Dus is het tijd voor de volgende stap: een nachtclub.

De club gaat Juke57 heten en krijgt een multifunctionele functie. Naast een café en een club waar zowel jong talent als grote namen welkom zijn, zal de plek ook dienen als een broedplaats voor creatief talent waar netwerken gestimuleerd wordt.

Helaas is de plek van de club nog niet bekend en ook blijft de openingsdatum nog even geheim. Wel weten we dat het gebouw 750m² groot is, de club tot 5 uur 's nachts open mag blijven en de programmering zich voornamelijk richt op '90's house, disco en jazz.

Komende weken krijgen we meer informatie over Juke57. Hou ook vooral de officiële website en de Facebook-pagina in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws