'We Are Your Friends' is de eerste EDM-speelfilm

Eveline Meijer | 11 augustus 2014
headlines


Na jarenlang films te hebben gezien over de meest uiteenlopende muziekgenres, komt er nu eindelijk een speelfilm uit binnen het EDM-genre. De film heet  'We Are Your Friends', is inmiddels in productie en komt naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar uit.

Liefde, loyaliteit of toekomst?

Een 23-jarige dj in de wording brengt zijn avonden door achter zijn computer, waar hij werkt aan die ene track die de wereld in vuur en vlam zet. De jonge dj, Cole Carter, wordt onder de vleugels van een charismatische, oudere dj, James, genomen. Cole valt voor de veel jongere vriendin van James, Sophie. Cole moet kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn toekomst als succesvolle dj.

Efron en Ratajkowski

De eerste namen voor 'We Are Your Friends' zijn inmiddels bekend. Zac Efron speelt de rol van Cole, de jonge dj. Emily Ratajkowski, bekend van de clip ‚Blurred Lines’ van Robin Thicke, speelt de rol van Sophie. De film wordt geregisseerd door Max Joseph, bekend van het MTV programma Catfish. 18 augustus wordt er gestart met filmen in San Fernando Valley, Californië.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws