Dj’s Boris Werner en Elias Mazian koken voor dak- en thuislozen

Eveline Meijer | 16 augustus 2014
headlines


Eten is belangrijk voor iedereen. Helaas is een dagelijkse, voedzame maaltijd niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daklozen en thuislozen hebben bijvoorbeeld niet altijd de mogelijkheid om iets te eten. De vrijwilligersdag georganiseerd door 10.000 HOURS, probeert hier iets aan te doen.

Koken

Woensdag 20 augustus wordt er in dak- en thuislozencentrum Makom in Amsterdam lekker gekookt. Dj’s Boris Werner en Elias Mazian koken onder leiding van chef-kok Michiel van Eerde van BAUT een diner voor de bezoekers van het centrum. De maaltijd is georganiseerd door 10.000 HOURS, een stichting die jonge mensen inspireert om tijd te doneren en iets goeds te doen voor een ander. Het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking is daar een voorbeeld van. Nu wordt er dus gekookt voor dak- en thuislozen.

10.000 HOURS

Sinds 2010 geeft 10.000 HOURS bezoekers van festivals, zoals Welcome the Future, Mysteryland en Solar, de kans om iets bij te dragen in de omgeving van het feest. De gedoneerde uren worden opgeteld en inmiddels staat de teller op 19,734 uur. Voor dit grote diner kan de stichting nog wel wat hulp gebruiken. Dus wil jij meekoken met dj’s en mensen een lekkere maaltijd geven? Dan kun je je aanmelden via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws