Brit faket ontvoering om langer te kunnen feesten

Eveline Meijer | 28 augustus 2014
headlines


We vertellen allemaal wel eens een smoesje om langer te kunnen feesten. Een Britse man ging hierin wel erg ver. Hij vertelde zijn vriendin dat hij ontvoerd was, weet Sky News te melden.

Kidnapper

De 32-jarige Brit smste zijn vriendin dat er 50 pond moest worden betaald, anders mocht hij niet naar huis. Blijkbaar was dat nog niet genoeg: hij haalde ook nog iemand over om smsjes te sturen en te bellen terwijl hij zich voordeed als de kidnapper. Op deze manier probeerde hij zijn vriendin te overtuigen dat hij echt ontvoerd was.

Gearresteerd

De feestvreugde duurde echter niet lang. Na met de 'kidnapper' te hebben gesproken belde de vrouw de politie. Die arresteerde de man om half twee 's nachts op een houseparty. De man krijgt een boete en het komt op zijn strafblad te staan. Inspecteur Jo Clawson legt uit: 'Er is behoorlijk wat tijd en middelen gestoken in het vinden van deze man. Nu blijkt dat hij het allemaal bedacht heeft, zodat hij langer kon feesten.' Ook de kidnapper is gearresteerd, maar of hij ook een boete krijgt, is niet bekend.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws