Deadmau5 slaat terug en krijgt goed nieuws

Eveline Meijer | 6 september 2014
headlines


Er blijft maar nieuws over Deadmau5 binnenstromen. De Purrari en Disney zaken zijn ver van voorbij en de artiest neemt zelf actie tegen Disney. Niet alleen via advocaten, maar ook via Twitter laat Deadmau5 zien dat hij het er niet zomaar bij laat zitten. En de Purrari? Die komt misschien weer terug, maar dan van Nissan.

Disney

Disney klaagt Deadmau5, die eigenlijk Joey Zimmerman heet, aan vanwege de oren op het muizenhoofd die de artiest op het podium draagt. Ze zouden nogal wat lijken op die van Mickey Mouse. Dit werd twee dagen terug bekend en nu slaat Deadmau5 terug: zijn advocaat heeft een brief gestuurd naar het bedrijf om een nummer van Deadmau5 van hun website af te halen. De artiest zou nooit toestemming hebben gegeven voor het gebruik van het nummer 'Ghosts 'n' Stuff - Re-Micks'. Inmiddels stuurt de link van de video je direct door naar de homepage van Disney. De brief die naar het bedrijf gestuurd is, heeft Deadmau5 ook op Twitter gezet, 'voor het geval dat ze hun e-mail niet checken.'

Purrari

Ongeveer een week geleden zag de Purrari van Deadmau5 zijn einde. Ferrari vroeg de artiest om zijn auto terug naar de originele staat te brengen. Uiteindelijk bleek het voornamelijk te gaan om de speciale badges en de matten in de auto. Deadmau5 gaf uiteindelijk toe. Nissan ziet hier een mooie kans liggen en stuurde een tweet naar de artiest met het aanbod voor een nieuwe Purrari, maar dan van Nissan. Deadmau5 denkt nog over het aanbod na, maar lijkt geïnteresseerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws