Line-up Time Warp NL bekend

Jooshua Franssen | 24 september 2014
headlines


De zevende editie van het snoeiharde techo-evenement Time Warp NL wordt 6 december in de Jaarbeurs Utrecht gehouden. Eindelijk is de line-up bekendgemaakt en kunnen technoliefhebbers hun hart ophalen. Namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle kun je verwachten op de zevende editie. Opvallend is dat een aantal van de dj's een live-act heeft. Fritz Kalkbrenner, Robert Hood, Egbert, Detroit Swindle, Henrik Schwarz, Karenn, Joop Junior en Matador gaan dat voor je doen.

Nederlandse scene

Uiteraard speelt de Nederlandse scene ook een rol. We weten al dat Egbert, Joop Junior en Detroit Swindle je van live-acts voorzien, maar dj’s als Sterac (aka Steve Rachmad), ROD, Nuno Dos Santos, Juan Sanchez, Job Jobse, De Sluwe Vos, Man With No Shadow, Joran van Pol en Prunk zijn ook van de (Nederlandse) partij.

20 jaar rave

De Duitse rave bestaat 20 jaar, reden voor een feestje. Time Warp NL staat daarom volledig in het teken van de rave. Zo belooft Time Warp NL tijdens de zevende editie bezoekers dit jaar nog meer te verwennen met nog grotere, spectaculaire lichtshows en technische hoogstandjes.

Back2back-sets

Naast deze geweldige line-up zijn er ook een aantal back2back sets die je kunt verwachten. Een Duits onderonsje met Monika Kruse en Karotte, Hollands gelegenheidsduo Jaoy Daniel en Ici Sans Merci en een veelbelovende technoset van Marcel Fengler met Function. Kom maar op met die sets!

Tickets

Ben je op zoek naar een kaartje voor dit dikke evenement? Deze zijn verkrijgbaar via de website. Helaas zijn de Early Bird tickets reeds uitverkocht, maar reguliere kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar voor 49 euro per stuk. Even krap bij kas? Je krijgt zelfs de mogelijkheid je ticket in twee termijnen te betalen; je betaalt nu de helft en vlak voor het evenement de tweede helft. (red: Let wel goed op! Betaal je de tweede helft niet voor de afgesproken datum, ontvang je geen ticket en ook geen teruggave van het eerder betaalde deel). Red je ook dit niet, dan kost een ticket 55 euro. Combinatietickets horen ook tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld inclusief hotelovernachting of backstage-toegang. Informatie over alle tickets en andere info vind je op www.time-warp.de.

TW-NL-webflyer-line-up

Time Warp NL

Wanneer: Zaterdag 6 december 2014
Tijd: 20.00 – 07.00 uur
Facebook: https://www.facebook.com/events/462321833911825/
Tickets: http://www.time-warp.de/netherlands/index_eng.html

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws