TechnA host eerste clubnacht met alleen vrouwen tijdens ADE

Eveline Meijer | 25 september 2014
headlines


TechnA is een organisatie die draait om het promoten van vrouwelijke techno dj's en producers. Op de zondag van ADE host deze organisatie zijn eerste clubnacht met een line-up bestaande uit alleen maar vrouwen.

Bijzondere dames

Gayle San, Mirella Kroes, Chelina Manuhutu, Sirena, techno Pippi b2b Ana Kidston, Dobble, Nadia Struiwigh en Gabriela Penn draaien allemaal op zondag 19 oktober. Het event van TechnA, de TechnA ADE Showcase, vindt plaats in BeatClub aan het Leidseplein.

Deze dames zijn trouwens niet zomaar dj's en producers: er zitten zeker een aantal bijzondere namen bij. Zo is Gayle San al twintig jaar een begrip, heeft ze een radioshow op Play.FM en een eigen platenlabel: GSR.

Ook Mirella Kroes kennen we al een tijd. Ze draait niet alleen in clubs als Trouw, maar ook in warehouses en op grote festivals. Chelina Manuhutu heeft een residency in de Blue Marlin Club op Ibiza en Gabriela Penn stond met haar eerste plaat al meteen in de Beatport Top 100. Oftewel: dit zijn vrouwen waar je u tegen zegt.

Sta zelf ook in de line-up!

Ben jij ook een vrouwelijke producer of dj? Dan kun je een plekje tussen deze bijzondere dames veroveren. TechnA heeft in samenwerking met de Pro DJ School, Pyntago, Pioneer, Ableton en Novation een wedstrijd voor nieuw talent. Je kunt tot 7 oktober een techno/tech house mix insturen, die gejureerd wordt door de beste dames uit het vak.

De beste zes worden uitgenodigd om op 10 oktober in Amersfoort live te draaien. Daar worden er twee uitgekozen en dit zijn de gelukkige winnaars van de spot op de line-up. Ook zijn er andere prijzen te winnen, zoals Ableton Live software en cursussen, Pioneer headphones, een MIDI controller van Novation en vrijkaarten voor TechnA.

Alle info

Tickets voor de TechnA ADE Showcase kun je hier kopen. Wil je up-to-date blijven? Check dan het Facebook-event! Wil je meedoen met de wedstrijd, hou dan de Facebookpagina van TechnA goed in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws