Gehele festivalprogramma van ADE bekend

Eveline Meijer | 26 september 2014
headlines


Het Amsterdam Dance Event komt steeds dichterbij en er wordt van alles bekend gemaakt. Het festivalprogramma is compleet en de avonden zijn goed gevuld met onder andere live acts in Sugar Factory!

Recordaantal

De organisatie van ADE meldt dat er een recordaantal artiesten aanwezig zijn: 2224. De optredens van deze artiesten zijn verspreid over vijf dagen en zie je op 85 verschillende locaties. Bij deze venues horen bijvoorbeeld het Concertgebouw en de Amsterdam ArenA, maar ook leegstaande loodsen en kleine cafeetjes werken mee. Nieuwsgierig naar de gehele line-up? Check de website van ADE!

Live acts

Elke avond tijdens ADE, dus tussen 15 en 19 oktober, zijn er elektronische live acts in de Sugar Factory! Alle genres komen langs: van dubstep tot electro en disco, iedereen kan hier genieten van zijn favoriete genre. Je kunt onder andere optredens van Nordic Delight, Gomma en Transitions zien. Naast deze live acts zijn er ook nog clubavonden die doorgaan tot diep in de nacht. Nog niet uitgefeest? Dan ga je naar een van de drie afterparty's tijdens deze vijf dagen en feest je door tot de zon weer opkomt.

Het gehele programma van de Sugar Factory vind je hier.

 

ADE-Clublife_Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws