Dj-verkoop.nl: het walhalla voor producers en dj's

Eveline Meijer | 7 oktober 2014
headlines


In het mooie Zaandam vinden we de winkel dj-verkoop.nl, wat een onderdeel is van RMA Quality Sound. Als dj en producer kun je hier uren verblijven: alles voor je studio is hier te vinden. Van opnameapparatuur tot mixers, van lasers tot karaokesets, deze winkel heeft echt alles. Bovendien verhuren ze ook en hebben ze een webshop.

Showroom

RMA Quality SoundDe winkel is met name een showroom. Bekijk de vetste mixers, de hardste speakers en weet meteen hoe deze apparatuur onder je vingers aanvoelt. Je kunt hier letterlijk alles vinden, op eventuele versnaperingen na, om je eigen feestje te organiseren. Lichteffecten, spots, decoratie, lasers en ga zo maar door. Alles staat hier.

Voor de mensen die misschien niet zo goed zijn in producen of draaien, maar wel kunnen zingen, zijn er ook leuke dingen aanwezig. Neem de vocals voor een vette track op met een microfoon of zing gewoon voor de lol met een karaokemachine. Voor een karaokeset kun je ook losse onderdelen kopen. Versterkers, mixers, microfoons en speakers zijn dingen die je allemaal nodig hebt. Natuurlijk is er ook een alles-in-één-set, als je nog geen karaokeset had.

RMA Quality Sound

Webshop

Naast de showroom en winkel in Zaandam heeft dj-verkoop.nl ook een webshop. Hier vind je allerlei aanbiedingen en natuurlijk alle producten van de winkel. Het mooiste is: bestellingen vanaf vijftig euro worden gratis verzonden. Woon je niet in Nederland, maar bijvoorbeeld in België? Geen zorgen, dj-verkoop.nl verzend de apparatuur ook naar het buitenland. Je kunt je verzending verzekeren, zodat je niet met beschadigde spullen zit.

De dj-verkoop.nl showroom en winkel vind je in Zaandam. Op de website kun je het adres en de openingstijden vinden. Dit is overigens ook de webshop van dj-verkoop.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws