Vanavond de eerste aflevering van Spotify Music Stories

Eveline Meijer | 10 oktober 2014
headlines


Spotify krijgt een eigen televisieprogramma in samenwerking met XITE. Het programma heet Spotify Music Stories en vanavond start de eerste aflevering.

Spotify Music Stories

Vanaf vandaag kun je elke vrijdag kijken naar bekende artiesten die praten over de muziek die hen inspireert. Onder andere Krystl, Typhoon en Martin Garrix kiezen vijf nummers en nemen hun fans mee in hun belevingswereld en de muziek die hen raakt. Het is een kijkje achter de schermen in het persoonlijke leven van deze artiesten.

Een dagje mee

De artiesten worden in Spotify Music Stories een dag lang gevolgd door een cameraploeg. Op deze manier worden unieke momenten vastgelegd. Denk hierbij aan de voorbereiding op een concert, het schrijven van een nummer of het opnemen van een track. 'Spotify helpt je bij het ontdekken van nieuwe muziek. Nu gaan we nog een stap verder: met Spotify Music Stories nemen we je mee achter de schermen. Leef een dag mee in het leven van een muzikant', vertelt Nienke Dettmeijer, Marketing Executive Benelux bij Spotify.

Eerste aflevering

Spotify Music Stories begint vanavond om 19:30 uur en duurt tot 20:00 uur. Het is te zien op XITE. In deze eerste aflevering praat Typhoon over zijn helden en inspiratiebronnen van vroeger en nu. Het nieuwe programma kun je elke vrijdag op XITE zien. XITE niet op je tv? Bekijk Spotify Music Stories dan online via de website van XITE.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws