Secret Cinema en Egbert weer terug in de Melkweg

Lucas Boon | 27 oktober 2014
headlines


Goed nieuws voor liefhebbers van techno van eigen bodem: Secret Cinema en Egbert staan weer met een 6-uur durende live-set in de Amsterdamse Melkweg, en wel op vrijdag 16 januari! Het kan bijna niet anders dan dat dit weer een knaller van een avond wordt, het is namelijk niet de eerste keer dat de Rotterdammers dit klusje gaan klaren.

In januari 2012 kwam Secret Cinema samen met de toen nog relatief onbekende Egbert met iets nieuws: Gem Sessions. De formule was simpel: eén zaal, twee dj's en zes uur lang kwaliteits-techno. De avond bleek een hit; in september 2012 keerden de heren terug in de Melkweg om het nog eens dunnetjes over te doen en precies een jaar later jaar durfde Egbert het zelfs in zijn eentje aan. En niet zonder succes: alle drie de avonden waren ver van te voren stijf uitverkocht. Dus bij deze: je bent gewaarschuwd!

En ditmaal is er nog een extra reden voor een feestje: Secret Cinema zit namelijk al 25 (!) jaar in het vak. Secret (ook wel bekend als Jeroen Verheij) is oprichter van Gem Records, het label waar natuurlijk hijzelf en zijn protegé Egbert onder contract staan, maar ook talentvolle namen als Roger Martinez, SQL en Ramon Tapia.

Zoals gezegd is de verwachting dat de zestiende van januari snel uitverkocht gaat raken. Twijfel dus niet, en haal die tickets! Voor meer info klik je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws