Nijmeegse discotheek Matrixx maakt plaats voor Club Monte Carlo

Lucas Boon | 31 oktober 2014
headlines


Clubbers opgelet: Nijmegen heeft er binnenkort een nieuwe club-discotheek bij. Monte Carlo Entertainment heeft het pand van discotheek Matrixx gehuurd voor de komende vijf jaar.

Per januari 2015 wordt de disco verbouwd. Het betreft een ruimte van maar liefst tweeduizend vierkante meter, dus hier kun jij je dansmoves wel op kwijt! In het voorjaar zal de club haar deuren openen en wel onder de naam Club Monte Carlo. Muziekstijlen die je kunt verwachten passen helemaal, bij deze tijd: R&B, club en house.

Matrixx, de oude club dus, houdt in december de laatste feesten en is daarmee verantwoordelijk geweest voor maar liefst dertien jaar clubgeschiedenis in de stad Nijmegen. Matrixx had toentertijd de ambitie een club neer te zetten, met landelijk aanzien, internationale allure en een plek voor grote dj's en spektakel, aldus de website. De club stond bekend om de meest uiteenlopende feesten, bekijk hieronder bijvoorbeeld de aftermovie van hardstylefeest XXlerator RAW in 2011.

Dus als jij de bekende Nijmeegse club nog één keer live wil meemaken, klik dan gauw hier voor een overzicht van de laatste feesten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws