Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan

Lucas Boon | 3 november 2014
headlines


Vorige maand schreven we al over de nieuwe Rotterdamse evenementenlocatie Ferro Dome. Toen meldde we dat enkel de organisatie wist wat er zou gaan gebeuren.  Maar je geduld wordt beloond, want zojuist zijn de eerste evenementen aangekondigd. Het gaat om drie evenementen waarin de stijlen techno, hardcore en house centraal zullen staan. En streep je kerst- en oud en nieuw-plannen ook maar door, alle events vinden namelijk in december plaats!

Ferro Dome heeft ervoor gekozen om met drie verschillende organisaties samen te werken. Komen ze aan:

  • Vrijdag 26 december (tweede kerstdag): Contra
    De clubnacht 'Contra' bestaat nu precies drie jaar en in de Ferro Dome wordt dit gevierd. Stijl? Techno. Onder leiding van dj's Nino & Frankie zal het spreekwoordelijke dak van de Ferro Dome afgeblazen worden.
  • Zaterdag 27 december: Enter the Dome
    Hardcore! BKJN events (wat staat voor 'Beter Kom Je Niet') heeft de eer om het eerste hardcore-event in de Ferro Dome te mogen organiseren. Na de Energiehal, Parkzicht en natuurlijk de Danceparade blaast Ferro Dome weer nieuw leven in deze mooie Rotterdamse geschiedenis.
  • Woensdag 31 december (oudjaarsdag): Sexedup
    DJ Dyna is in opkomst; met ADE verkocht hij nog samen met Kings of ACE de Amsterdamse RAI uit. Met oud en nieuw zal 'ie de Ferro Dome gaan platspelen. Dyna draait house, of, zoals hij het zelf omschrijft: vrouw-vriendelijke urban-house. Dus ladies, zorg dat je hier bij bent!

Los van bovenstaande events zal de Ferro Dome open staan voor muziek- en culturele evenementen van alle categorieën. Tot juni 2015, want daarna zal er een grondige verbouwing plaatsvinden van de gebouwen en het omliggende buitenterrein. Planning is om met de kerst van 2015 weer officieel heropend te worden. Rotterdam is dus weer helemaal terug!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws