Extra all ages-show van Hardwell aangekondigd

Peter Güldenpfennig | 5 november 2014
headlines


De kick-off van Hardwell's nieuwe wereldtournee I AM Hardwell - United We Are was binnen een 2,5 uur uitverkocht, waarmee een nieuw Hardwell-record is gevestigd. Om die reden komt er een extra show die toegankelijk is voor alle leeftijden. Voor de extra show op vrijdag 23 januari zijn de start- en eindtijden vroeger dan de show op zaterdag. Op deze manier kunnen ook jongere fans bij de kick-off zijn.

Hardwell: 'Ik krijg altijd zoveel verzoeken van jongere fans die graag één van mijn shows willen bijwonen. Doordat 99 procent van mijn shows nachtevents zijn, is dit vaak niet mogelijk. Hoe graag ik dit ook zou willen! Ik was ervan overtuigd dat het kick-off-weekend van mijn nieuwste wereldtournee de perfecte gelegenheid is om dit alsnog mogelijk te maken en daarom wordt de 23ste voor iedereen toegankelijk!'

Hoewel de show voor alle leeftijden is, wordt er wel geadviseerd om kinderen en jongeren jonger dan zestien het event te laten bezoeken onder begeleiding van een meerderjarige.

Extra show I AM Hardwell - United We Are

Wanneer: Vrijdag 23 januari
Tijd: 19:30 tot 00:30
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam

De kaartverkoop voor de extra show op vrijdag 23 januari start op zaterdag 8 november om elf uur via de website van I AM Hardwell.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws