Club Trouw brengt boek uit

Lucas Boon | 11 december 2014
headlines


Op zaterdag 3 januari sluit Club Trouw haar deuren. Voorgoed. Op zich triest nieuws, maar elk nadeel heeft z'n voordeel. Er komt namelijk een boek uit over de populaire club aan de Amsterdamse trouwboek2 Wibautstraat. 'Voordat onze luidsprekers de laatste tonen laten klinken op 3 januari, willen we graag onze herinneringen en ervaringen met jou delen door middel van een uniek boek en een limited edition box set die het leven van onze club, restaurants en kunstruimte weergeeft', zo is er op de website van Trouw te lezen.

In het boek staat een groot aantal foto's, anekdotes en interviews met de dj's die er gedraaid hebben (zoals residents Tom Trago en Job Jobse), maar ook met het personeel en de mensen achter de organisatie. Een mooi opslagwerk dus!

Aardig om erbij te vermelden is dat het boek is geschreven in het Engels. De dag van publicatie staat gepland in midden december. Het boek kun je pre-orderen voor €24,99 op de website van Trouw. Ga voor meer informatie over het boek hier naar toe.

boektrouw

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws