Allerlei gave kerst activiteiten bij Mary Go Wild

Lucas Boon | 15 december 2014
headlines


De naam 'Mary Go Wild' kun je van twee dingen kennen: de track waarmee Secret Cinema (als Grooveyard) in 1996 is doorgebroken óf het vuistdikke boek wat vorig jaar uitkwam en waarin de dancescene van de afgelopen 25 jaar wordt beschreven. Nou, dat succesvolle project is in 2013 verder gegaan als gelijknamige winkel op de Zeedijk in Amsterdam. Daarnaast wordt ook een uitgeverij voor (dance) muziekboeken opgezet. Mary Go Wild is de plaats voor exclusieve muziek- en fotoboeken, vinyl, kleding en specials - met het nachtleven en de bijbehorende lifestyle als rode draad. En als wij als Clublife Magazine de woorden 'nachtleven' en 'lifestyle' horen, dan duiken we daar natuurlijk direct bovenop!

Mary Go Wild houdt deze week aan heuse kerst week, met allerlei coole events midden in de winkel! Check:

Dinsdag 16 december: Trouw Booklaunch

Vorige week schreven we al over het mooie naslagwerk wat Club Trouw heeft uitgebracht, morgen is de officiele 'booklaunch', waar onder meer Nuno Dos Santos en Patrice Baumel het boek komen signeren.

Woensdag 17 december: Joost van Bellenmarygowild3

Een dag later, op woensdag, komt Joost van Bellen zijn roman Pandaogen signeren. Het boek beschrijft de fashionwereld, en om die reden wordt ook meteen de Mary Go Wild t-shirtlijn gelanceerd.

Donderdag 18 december: Joris Voorn

Joris Voorn bracht onlangs zijn nieuwe plaat Nobody Knows uit, op donderdag signeert hij de cd én maak je kans op de zeer gelimiteerde prints van het artwork.

Vrijdag 19 december: Mary Go Wild top 10

Op vrijdag heb je dé kans om de beste boeken over house en dance te scoren. Leuk als kerstcadeau ook!

Zaterdag 20 en zondag 21 november

Aankomend weekend organiseert de winkel samen met 22 Tracks een exclusieve '22 session'. Informatie volgt nog, dus houd de Facebook-pagina in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws