Dikke buzz rondom nieuwe track Sidney Samson en Yves V

Peter Güldenpfennig | 18 december 2014
headlines


In september kwam de officiële aftermovie van Tomorrowland uit. Da's op zich al een happening, want het zijn altijd heuze kunstwerkjes die de Belgische organisatie van het festival aflevert. Ook de tracklist van de aftermovies zijn interessant en worden door danceliefhebbers onmiddellijk onder een vergrootglas gelegd.

Rondom de release van de aftermovie rijst dan ook de vraag: 'Van wie is die track die dan en dan gespeeld wordt?' In het geval van de aftermovie van Tomorrowland 2014 wordt die vraag tussen de dertiende en veertiende minuut gesteld. Het fragment werd op Youtube geplaatst waarna er druk werd gespeculeerd. Was de track van Dimitri Vegas & Like Mike? Ummet Ozcan?

Nope, het blijken Sidney Samson en Yves V te zijn met de track 'Magic'. De track komt uit op het label van Dimitri Vegas & Like Mike, Smash The House, en wel op 12 januari 2015. Met de enthousiaste reacties op de track belooft 'Magic' een flinke klapper te worden.

Sowieso gaat Sidney Samson het druk krijgen in 2015. Naast een kersverse release in het nieuwe jaar heeft hij onlangs ook een eigen platenlabel opgezet, Artificial Records, met ook een eigen radioshow, Artificial Radio. Hij heeft in ieder geval genoeg om handen aankomend jaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws