Nieuwe tracks Avicii tijdens Future Music Festival

Eveline Meijer | 23 februari 2015
headlines


Avicii is terug van weg geweest, en hoe! Het nieuwe festivalseizoen begint bijna en Avicii staat op allerlei line-ups, waaronder die van het Future Music Festival in Australië. Daar treed hij niet alleen op, hij presenteert er ook allerlei nieuwe tracks!

Tijdens een interview met inthemix vertelt Avicii over zijn nieuwe tracks. 'Er zijn allerlei verschillende samenwerkingen. Er zijn ongeveer zestig mensen waar ik mee samenwerkte. Ik heb een pauze genomen van zes maanden en er is heel veel uit die tijd wat ik nog niet eens gedraaid heb, waar ik zowel enthousiast als nerveus voor ben.' Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig!

Visuele show

Maar dat is niet het enige wat er nieuw is bij Avicii. Ook komt hij met nieuwe visuals voor zijn show, die ook bij Future Music Festival gepresenteerd worden. 'Het ziet er erg 'next level' uit in vergelijking met de dingen die ik eerder deed, al was dat ook al 'next level'. Ik ben heel blij om te zien hoe dit samengaat met de nieuwe tracks die ik heb. Ik heb de afgelopen maanden nergens gedraaid en ik ben daardoor sowieso erg enthousiast om weer te gaan optreden', aldus de dj en producer.

Het is jammer dat het Future Music Festival zo ver weg is, maar in juni is hij weer wat dichterbij. Dan staat hij op de World Club Dome in Frankfurt, Duitsland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws