Geniet van optimaal geluid met de DUBS oordoppen

Eveline Meijer | 26 februari 2015
headlines


DUBS Acoustic Filters zijn technologisch geavanceerde oordopjes die het volume beperken zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit of het draagcomfort. Ofwel: ideale oordopjes als je naar een vette show wil gaan, maar je gehoor ook langer goed wil houden. Vanaf vandaag zijn de DUBS te koop in de Benelux.

Dat klinkt ideaal, maar hoe werkt het nou eigenlijk? De oordopjes hebben een aantal filters die bestaan uit zeventien afzonderlijke onderdelen die het volume beperken. Dankzij Dynamic Auttenuation wordt het geluid gefilterd, zonder dat de muziek anders klinkt. De oordopjes hebben namelijk low en high pass filters, waardoor de originele balans en helderheid van de geluidsbron blijft bestaan. Genieten van een keiharde bas, zonder dat je doof wordt dus!

dubs

'Ondanks alle vooruitgang op het gebied van technologie en design, zijn oordopjes altijd hetzelfde gebleven: ze maken het geluid doffer, zien eruit als stijlloze, medische hulpstukken en zijn oncomfortabel in het gebruik,' legt Noah Kraft, medeoprichter en ceo van Doppler Labs, uit. 'Met de DUBS kunnen we nu eindelijk het geluidsvolume beperken, zonder dat we geluidskwaliteit, stijl of comfort op hoeven te offeren.'

Overigens hebben wij de oordopjes al mogen testen! Nieuwsgierig hoe dat was? Check onze review! DUBS Acoustic Filters zijn vanaf nu te koop in de Benelux voor €24,99. Je kunt de oordopjes kopen bij iCentre en Dixons, of via de website van DUBS.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws