Gezocht: partybloggers en fotografen!

Peter Güldenpfennig | 3 maart 2015
headlines


Hou jij van schrijven, maar nog meer van feesten? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij regelen voor jou een cool event en jij verzorgt voor ons op vrijwillige basis een partyblog. Wat je er voor terugkrijgt? Gratis tickets plus een platform waarop jij jouw schrijfkunsten kunt vertonen! Ben je meer van de fotografie? Dat komt goed uit, wij zijn ook op zoek naar fotografen!

Bij Clublife Magazine struinen we ieder weekend de vetste party's af voor mooie foto's en blogs. Vervolgens kun je op onze website en Facebook-pagina onze bevindingen vinden. Fedde in CARRÉ, Hardwell in de Ziggo Dome of een oldskool hardstyle feest in Zaandam, wij zijn overal bij en jij kunt daar onderdeel van zijn!

Nieuwsgierig geraakt? Stuur een bericht naar partyreport@clublifemagazine.nl met eerder uitgebracht werk waar je trots op bent en vertel ons waarom jij de ideale partyblogger of -fotograaf bent. Wie zien je mailtje graag tegemoet!

Benieuwd naar ons team? Klik hier. Of wil je weten hoe een partyblog of de partypics er uiteindelijk uit komen te zien? Dat check je hier en hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws