Party deze zomer op feesteiland Pampus

Eveline Meijer | 6 maart 2015
headlines


Een eiland puur en alleen om te feesten, dat klinkt als Ibiza. Toch is dit niet het geval: deze zomer wordt Pampus, een eiland in het Ijmeer, een echt feesteiland! Hier zijn deze zomer allerlei festivals met meer dan duizend man te vinden.

Net zoals op Ibiza kun je deze zomer op Pampus feesten in het zonnetje, met je voeten in het zand en uitzicht over het Ijmeer. Met de gemeente Muiden worden momenteel gesprekken gevoerd over een aantal grote festivals, met meer dan duizend bezoekers per keer. De grote feesten moeten dus nog gepland worden. Maar ook zijn er plannen voor het aanleggen van een strand en de bijbehorende strandfeesten. De naam is in ieder geval toepasselijk: na zo'n feest lig je waarschijnlijk voor pampus!

Eerste feest

Het eerste strandfeest staat al gepland, ook al is dat heerlijke strand er nog niet. Op zaterdag 13 juni opent Clubbing Island Party haar spreekwoordelijke deuren voor ongeveer vijfhonderd mensen. De kaarten zijn al te koop en ook de eerste artiesten zijn bekend: Chapell, Local Hero On Sax, Dj Misja Xampl en Jennifer Cooke zijn bij dit feest aanwezig.

Ga voor meer informatie hier naar toe.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws