Werk aan jouw bekendheid met YouTube for Artists

Eveline Meijer | 17 maart 2015
headlines


YouTube geeft artiesten een nieuwe mogelijkheid om bekend te worden: YouTube for Artists. Hier kun je allerlei tools vinden om connecties te leggen met fans en gebruik maken van diverse programma's om ontdekt te worden en te groeien.

Bovendien geeft YouTube for Artists je lessen in hoe je merchandise kunt verkopen en hoe je je shows kunt promoten in je video's met cards. Met Fan Funding kunnen je fans geld doneren om jou verder op weg te helpen. Oftewel: alles om ontdekt te worden én te groeien als artiest!

Youtube Music Awards

YouTube werkt bovendien aan nieuwe manieren om jouw kanaal te promoten en zo bekender te worden. Zo begint de website met de YouTube Music Awards, waarbij artiesten die het snelste groeien, het meest met hun publiek communiceren en meehelpen met het laten zien wat muziek betekent, voor YouTube in de spotlight worden gezet. De top vijftig artiesten van dit jaar zijn hier te vinden, op 23 maart is er een speciale video te zien op het kanaal met daarin een paar van de winnaars van dit jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws