Martin Garrix en Tiësto droppen 'The Only Way Is Up'

Lucas Boon | 27 maart 2015
headlines


Leuk hoor, dat Tiësto en Martin Garrix de kade van David Guetta crashten, maar laten we niet vergeten dat de twee vooral heel goede muzikanten zijn. Thijs en Martijn werken samen aan een reclame voor het merk 7Up en daarnaast hebben ze een collab uitgebracht, waarvan de preview nu te beluisteren is. In het filmpje hieronder worden de twee top-dj's ook nog eens kort geïnterviewd. 'I started because of this guy.'

De volledige track check je hier:

En wat vindt de redactie van Clublife Magazine ervan? Wat we horen is een iets minder 'vriendelijke' sound die we doorgaans van Martin Garrix gewend zijn. 'The Only Way Is Up' heeft een stoere feel, wellicht de invloed van zijn grote voorbeeld Tiësto? Wel herkennen we de hitgevoelige sound van Martin Garrix er nog steeds in, gelukkig maar! Het is daarnaast het weirde stemmetje dat de track maakt (want wat zegt 'ie nou: 'don't think the best'?!).
Tiësto en Martin bewijzen eens te meer dat een genre als edm geen hokjes kent. Jong of oud, straight or gay, je kunt er alle kanten mee op. Laat dat weekend maar beginnen - the only way is up!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws