Headliner Entertainment breidt activiteiten uit

Lucas Boon | 20 april 2015
headlines


Headliner Entertainment is het artiesten- en muziekplatform van SFX Entertainment. Bij SFX kun je denken aan wereldwijd bekende feesten als Sensation, Life in Color, Nature One en Mysteryland. Het laatste nieuws rondom Headliner Entertainment is dat het haar activiteiten uitgebreid heeft. Het bedrijf is nu de strategische paraplu van vier unieke boekingsbureaus en de onlangs gelanceerde divisie Headliner Music.

In de nieuwe samenstelling is Headliner Entertainment onder andere de operationele partner voor Abstract Bookings, Amplify Artist Agency, Fire in the Disco en Platinum Agency. Deze vier agencies lichten we graag even voor je uit:

Amplify Artist Agency

Het onlangs gelanceerde Amplify Artist Agency richt zich op een breed scala aan stijlen binnen de dance-industrie en heeft meteen een goede start gemaakt met het tekenen van Dirtcaps, East & Young, Romeo Blanco, Tommie Sunshine en YAX.X. Nice!

Abstract Bookings

Voor de betere techno ben je bij Abstract Bookings aan het juiste adres. Hierbij kun je denken aan artiesten als Klaudia Gawlas, Torsten Kanzler, Niereich en DJ Emerson. Lekker!

Fire in the Disco

Joris Voorn, Joran van Pol en Gabriel Ananda. Dat zegt al genoeg, toch?

Platinum Agency

Platinum Agency representeert de hardere stijlen en dan hebben we het dus over: hard edm. Artiesten als Brennan Heart, Neophyte, Wildstylez. En het talentenplatform ‘NEXT in Line’ met artiesten als: Deetox, Sound Rush en Dark Pact.

Ook is onlangs Headliner Entertainment's nieuwe muziek- en labeltak Headliner Music gelanceerd. Hier vallen merken als Sensation en Mysteryland maar ook Q-dance, Speqtrum Music en b2s onder.

Je muziek laten horen aan Headliner Entertainment? Stuur een demo naar demo@headliner-entertainment.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws