Egbert is terug met 'Knapperig EP'

Lucas Boon | 20 april 2015
headlines


Toen ik Knapperig EP opzette was ik even vergeten dat het volume nog op de volle honderd procent stond. Even schrikken geblazen dus, maar naderhand heb ik dat volume niet meer omlaag gedaan. Egbert is terug - voor hoever hij ooit weg geweest is dan - met een drie tracks tellende ep welke hij uitbrengt op het relatief onbekende Mindshake RecordsKnapperig EP is live opgenomen 'at our ‪#‎Mindshake‬ Showcase at WMC', zo is er te lezen op de Facebook-page van de relatief onbekende platenmaatschappij!

Egbert, ook wel bekend via Secret Cinema en Gem Records, staat bekend om zijn stuwende techno-sounds, maar ook om absurde titeltracks als 'Dikke Blaassound', 'Haasten' en het meer recente 'Straktrekken'. Dat waren allemaal knallers van platen, en geef toe: daar wil je toch op klikken?

Maar nu is het dus tijd voor nieuw werk. Knapperig EP telt drie tracks, welke luisteren naar namen als 'Knapperig', 'Condens' en 'Geladen'. Origineel dus wederom, en het produceren lijkt de Rotterdamse techno-dj ook nog steeds niet verleerd. De 'kloppingen' in het geluid, de spacy loops en de catchy melodietjes, ze zijn allemaal aanwezig op Knapperig EP. Lekker om weer nieuw geluid te horen van Egbert, en nu maar hopen dat 'ie deze drie tracks ook draait in zijn (vaak weergaloze) live-sets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws