Scoor goedkoop een topmodel bij Studentmobiel

Lucas Boon | 6 mei 2015
headlines


Het studentenleven is duurder dan menigeen denkt. Collegegeld, de huur, uitgaan natuurlijk... Als daar dan ook nog eens 'kleinere' kosten bijkomen zoals voor je telefoon, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar gelukkig geeft Studentmobiel je de goedkoopste opties!

De keuze is er reuze, maar na wat speurwerk hebben wij de beste drie opties voor je gevonden. Zeg maar dag tegen dure telefoonkosten!samsunggalaxys6edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Deze telefoon hebben we gekozen vanwege het unieke design en de briljante prestaties ervan. De naam zegt het al: de telefoon heeft aan allebei de zijden een gebogen scherm waardoor de voorkant volledig uit een scherm bestaat. Ideaal dus om bijvoorbeeld filmpjes te bekijken. Daarnaast handig, want gemiste oproepen of je favorieten kunnen in de zij-balk gezet worden. De Samsung Galaxy S6 Edge kost je slechts €49 per maand. Ga voor meer informatie naar de website van Studentmobiel.

LG G4lgg4

Met de lederen achterkant ademt de LG G4 luxe. Maar ook op het gebied van prestaties doet deze telefoon niet onder voor de concurrentie. Een prachtig groot scherm en daarnaast heeft de telefoon een subtiele kromming, wat maakt dat hij lekker in de hand ligt! De LG G4 is al verkrijgbaar voor €35 per maand. Ga voor meer informatie naar de website van Studentmobiel.

iPhone 6

Natuurlijk kon de iPhone 6 niet in dit lijstje ontbreken. Door velen geliefd, en dat is niet zonder reden. De software werkt altijd en het menu is zeer simpel in gebruik. Daarnaast mag je met het hippe ontwerp iphone6simpelweg gezien worden. Bij Studentmobiel krijg je de telefoon al voor €49 per maand. Ga voor meer informatie naar de website van Studentmobiel.

Kun je niet kiezen? Studentmobiel heeft alle voordelen van deze drie toppers voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt vergelijken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws