Check Oliver Heldens' favoriete video's!

Eveline Meijer | 19 mei 2015
headlines


Lekker Gaan is het nieuwe mobiele videoplatform van KPN, waarin vijf bekende Nederlanders een afspeellijst van dertien uur hebben gemaakt met hun favoriete video's. Een van die bekende Nederlanders is niemand minder dan Oliver Heldens, en daar hadden wij natuurlijk een aantal vragen over!

Oliver Heldens heeft een behoorlijk gevarieerde lijst. 'Ik wil mensen genoeg keuze bieden en mijn eigen smaak is ook erg gevarieerd. Ik vind veel verschillende dingen leuk', vertelt Oliver over zijn lijst. 'Soms ben ik erg serieus, maar soms ook heel erg van de droge humor.' Dat valt ook op te maken uit de lijst met video's. Van serieuze Ted Talks, Oliver Heldens: A Day in New York en 'How not to be ignorant about the world' tot meer hilarische filmpjes met katten, South Park en een parodie op Miley Cyrus' 'Wrecking Ball', alles komt langs.

https://www.youtube.com/W6DmHGYy_xk

Waar vindt hij ze?

De meeste van de filmpjes heeft Oliver op YouTube gevonden, eigenlijk zoals ieder ander het doet. 'Ik zit ook vaak op Facebook en daar zoek ik van alles op', vertelt Oliver. 'Ik kijk de filmpjes zelf ook regelmatig. Zeker als ik aan het reizen ben, maar dan kijk ik vaak films.' Een echte favoriet heeft hij echter niet, 'dat verschilt heel erg.'

Oliver Heldens: A Day in New York from Jason Ano on Vimeo.

Nieuwsgierig geworden naar de playlist van Oliver? Check hem snel!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws