Kom goed voor de dag met deze smartphonehoesjes

Lucas Boon | 18 juni 2015
headlines


Smartphones, anno 2015 heeft iedereen er eentje. Handig, zeker als je je veel op het internet bevindt. Maar wil je helemaal goed voor de dag komen en je smartphone te allen tijde beschermen, dan moet je misschien eens overwegen om met Smartphonehoesjes.nl in zee te gaan.

Deze website is (logischerwijs) gespecialiseerd in smartphonehoesjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er eentje die bij jou past. Dus of je nu de nieuwste iPhone 6 hebt, een oude Nokia of zelfs een iPad Air in je bezit hebt, er zit er altijd eentje voor jou tussen. Daarnaast is het mooie aan Smartphonehoesjes.nl dat de hoesjes er in verschillende geuren en kleuren zijn. Namen als 'zebra cream' en 'fashionchick flamingo' - prachtig toch? Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste hoesjes voor je smartphone en lichten er graag drie voor je uit:hoesjehuawai8

Huawei P8 Lite hoesje

Het hoesje van de Huawei P8 Lite bedekt je telefoon op de plaatsen waar het het meest kwetsbaar is en het zorgt voor de absorptie van schokken. Of het nu om kras-, stoot-, of waterschade gaat, met dit hoesje wordt je Huawei P8 Lite op en top beschermd. Leuk: voor deze telefoon vind je hoesjes van hout, hoesjes waar je ook nog eens je bankpasjes in kunt opbergen en zelfs hoesjes met glitters. De keuze is reuze!

Check ook deze accessoires die bij de Huawei P8 Lite gaan.

hoesjehonor6plusHonor 6 Plus hoesje

De Honor 6 is een smartphone met veel functies. Zo is het toestel uitgerust met extra's zoals een 3 GB ram-geheugen en een octa-core processor. Daarnaast zitten er aan de achterkant twee camera's voor het maken van foto's in het donker. Een telefoon om mooi te houden dus en daar is dit hoesje dan ook uitermate geschikt voor. Je kunt zelf kiezen of je voor een zakelijk uiterlijk gaat of voor een lederen flipcase. Deze hoesjes zorgen voor een persoonlijke uitstraling!

Check ook deze accessoires die bij de Honor 6 Plus gaan.

LG Magna hoesje

De LG Magna is echt een telefoon uit het middensegment, wat betekent dat veel mensen er eentje in hun bezet hebben. En laten deze hoesjes hier nu perfect op afgestemd zijn. Wil je superchique naar je werk? Kies dan de wat zakelijkere hoesjes, bijvoorbeeld met het leren booktype waarmee je je toestel een chique uitstraling krijgt. Liever meer opvallen? Ga dan juist voor een glinsterend en kleurrijk LG Magna hoesje.

Bovenstaande drie hoesjes zijn onze favorieten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook voor jou het geval is. De keuze is reuze bij Smartphonehoesjes en de hoesjes zijn opgedeeld in telefoons:
Samsung
Apple
HTC
Sony
LG
Nokia
Huawei

 

Voor alle overige informatie ga je naar www.smartphonehoesjes.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws