Hardwell's United We Are Foundation biedt kansarme kinderen toekomst

Peter Güldenpfennig | 2 juli 2015
headlines


Hardwell is een goede dj en een goed mens. Zo zet hij zich al even in als ambassadeur van dance4life. Nu heeft de dj een eigen organisatie opgericht, de United We Are Foundation. Deze organisatie is opgericht om kansarme kinderen een betere toekomst te kunnen bieden.

Op 13 december lanceert hij deze organisatie officieel met een evenement in Mumbai, India, met daarbij een poging om in het Guinness Book of World Records te komen en tegelijkertijd zijn stichting in het licht te zetten. Alle Hardwell-fans worden uitgenodigd om zich te registreren op de officiële website en zo terecht te komen op de gastenlijst van Hardwell zelf. Er is plek voor 100 duizend fans, waarmee dus een record gevestigd wordt als grootste gastenlijst voor een evenement tot nu toe.

Zelf doet Hardwell afstand van zijn gage en gaan alle opbrengsten naar de foundation. Voor dit evenement werkt de United We Are Foundation samen met de Indiase liefdadigheidsorganisatie United Welfare Trust. Deze organisatie richt zich op sociaal bewustzijn. Samen met bedrijven, individuen en beroemdheden werkt United Welfare Trust aan het vergroten van de kracht van saamhorigheid om een positieve verandering in de wereld te realiseren.

Hardwell zelf is enthousiast over zijn nieuwe organisatie en de show in Mumbai: 'Ik ben ontzettend blij om eindelijk aan te kondigen dat ik weer naar India ga en dat ik eindelijk kan vertellen over mijn nieuwe liefdadigheidsorganisatie, de ‘United We Are Foundation’. Dit project gaat mij enorm aan het hart en ik hoop en denk dat we hiermee een groot verschil kunnen maken in de levens van achtergestelde kinderen over de hele wereld.'

Interesse om deel uit te maken van dit evenement? Registreer je dan op foundation.djhardwell.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws