Doe een aankoop met je MasterCard & maak kans op kaarten voor Mysteryland

Peter Güldenpfennig | 28 juli 2015
headlines


Festival lovers opgelet! Als je tussen 27 juli en 19 augustus betaalt met je MasterCard en je aanmeldt op www.pricelesssurprises.nl dan maak je kans op tickets voor Mysteryland op 29 en 30 augustus. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat je deze zomer als kaarthouder onverwachts wordt verrast met Priceless Surprises. Tijdens het winkelen bijvoorbeeld, of op een festival. Onbetaalbaar.

MasterCard; maakt je leven makkelijker

MasterCard gaat namelijk samenwerken met evenementen organisator SFX Entertainment. Ze slaan de handen ineen om het iedereen die van dance-muziek houdt, makkelijker te maken met innovatieve en technologische (betaal)oplossingen tijdens festivals en andere events. Zoals bij de verkoop van tickets en drank, maar ook dat je eenvoudig kunt navigeren tijdens de live events en contact houdt met de community en sociale netwerken.

Betalen wordt een feest

De samenwerking met SFX lijkt op het eerste gezicht een opvallende combinatie te zijn, maar MasterCard werkt al langere tijd samen met grote namen in de entertainment industrie. Met Justin Timberlake bijvoorbeeld, maar ook Beyoncé en de Grammys. Tijd voor een feestje dus.. Ga snel naar het Priceless Surprises Platform via www.pricelesssurprises.nl van MasterCard. Daar zie je meteen hoe je kans kunt maken op kaarten voor Mysteryland. Succes!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws