Spinnin' Records reageert op vertrek Martin Garrix

Lucas Boon | 27 augustus 2015
headlines


Gisteravond maakte Martin Garrix bekend dat hij stopt bij Spinnin' Records. Eelko van Kooten, ceo van Spinnin' Records, heeft ons zojuist zijn reactie gegeven in een persoonlijke brief. Lees hieronder zijn perspectief over het vertrek van Martin Garrix:

Helaas moeten wij mededelen dat de zeer succesvolle samenwerking tussen Martin Garrix en Spinnin' Records is beëindigd. De afgelopen maanden hebben wij, juist vanwege zijn unieke succes, met Martijn en zijn mensen gesproken over aanpassing van de huidige, nog voortdurende overeenkomsten. Wij waren zonder meer bereid om Martijn tegemoet te komen in zijn wensen en de huidige overeenkomsten in zijn voordeel open te breken. Hierbij hebben wij ook eigendomsoverdracht van zijn rechten toegezegd. Toch is door Martijn besloten de samenwerking met ons eenzijdig en per direct te beëindigen.

Uiteraard betreuren wij zijn beslissing. Desondanks kijken wij met het hele team terug op een mooie samenwerking. Het begeleiden van Martijn van een nog onbekende, maar zeer getalenteerde artiest tot wereldwijde superster was een fantastische ervaring en we zijn trots op dit succes. We wensen hem dan ook alle goeds toe in zijn verdere carrière. Wij blijven doen waar we goed in zijn en dat is nieuwe muziek uitbrengen en nieuwe talenten zoeken, ontwikkelen en successen realiseren met ambitie en passie voor muziek. 
Ook The Mediananny, het pr-bureau waar Martin Garrix onder valt, heeft gereageerd:

 

medianannymartingarrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws