Kijken: Lowlands X Heineken aftermovie

Lucas Boon | 31 augustus 2015
headlines


Wie dacht dat een festival als Lowlands louter en alleen bol staat van de gitaren, heeft het mis. 2015 was weer een droomeditie met de betere en zeer uiteenlopende dance-acts. Zo draaide Joost van Bellen de pannen van het Bravo-dak, en kwam superster Diplo tot tweemaal toe op treden. Solo, maar natuurlijk ook met Major Lazer. Tel daar het prachtige weer bij op en Lowlands 2015 kan de boeken in als wederom een geslaagd festival waarbij je in feite een heel festivalseizoen in één weekend meemaakt.

Zoals zoveel festivals, heeft ook Lowlands een aftermovie, met het enige verschil dat deze is gemaakt in samenwerking met Heineken! En zeg nou zelf, bier en feest, of beter gezegd Heineken en Lowlands, dat is gewoon een prima combinatie. Dat bleek ook, want Heineken organiseerde voor de vroege bezoekers op donderdag de grootste silent disco ter wereld. Tijdens de Heineken Stilte Show konden bezoekers genieten van diverse muziekkanalen over een hoofdtelefoon. Indie, alternatief, dance en hiphop, het kwam allemaal voorbij.

Was jij aanwezig op Lowlands en zit je nu al in een afterdip? Trek dan een Heineken-biertje open, en geniet ruim twee minuten na van deze aftermovie! Enjoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws