Avicii zegt alle optredens af voor 2015

Mark Hofman | 3 september 2015
headlines


Het lijkt wel of de maand september vervloekt is voor Avicii. Voor het tweede jaar op rij zegt hij al zijn optredens af voor de rest van het jaar. Vorig jaar deed de Zweedse edm artiest dit ook al, toen in verband met gezondheidsredenen.

Dit jaar zegt de Avicii de shows niet af vanwege gezondheidsredenen, maar is het afgelopen jaar te druk geweest voor hem. Hij heeft het afgelopen jaar namelijk zijn nieuwe album Stories afgemaakt en heeft de videoclips voor 'For A Better Day' & 'Pure Grinding' geregisseerd. De afgelopen maanden heeft Avicii ook veel opgetreden en dit is uiteindelijk te veel geworden voor de Zweed. Als gevolg van dit alles moet hij rust nemen voor de rest van het jaar.

avicii-press-photo-alex-wessely-650-430

 

De grote optredens en shows worden doorgeschoven naar volgend jaar. De promotie voor zijn tour hoort daar ook bij. Zelf zegt Avicii dat hij hierdoor de ultieme kans krijgt om zich te focussen op zichzelf en om volwassen te worden op een manier waar hij nooit de kans voor kreeg.

'In moving my tour promotional responsibilities to next year, I have a great opportunity to focus on myself and spend time trying to grow up in a way I never got the chance to – normal, or as normal as it could get.'

Bron: Billboard

Vorig jaar had Avicii ook te kampen met gezondheidsproblemen waardoor hij zijn shows moest afzeggen. Overigens is er evengoed wel een nieuw album in de maak.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws