Zedd en Skrillex op het laagste punt van de aarde

Mark Hofman | 9 september 2015
headlines


Minus 424 is een muziekfestival dat plaats vind op het laagste punt van de aarde: Masada. Waar vorige jaren David Guetta, Dash Berlin en Sander van Doorn de hoofdacts waren, komt het festival dit jaar weer met een grote headliner Deze keer is de eer aan Zedd en Skrillex om op dit zeer special festival te performen.

Masada is een natuurgebied en een geografisch herkenningspunt in de Judese woestijn. Het festival Minus 424 komt aan zijn naam doordat de locatie gelegen is op 424 meter onder de zeespiegel, het laagste punt op aarde. Het festival is een mijlpaal voor Israel's dance scene met meer dan 13 duizend feestende Israëliërs, Arabieren en touristen. Dit jaar wordt de derde editie van het festival gehouden.
Masada staat historisch bekend als de locatie van het Romeinse Leger die de eerste Joods-Romeinse oorlog beëindigde, wat resulteerde in een massazelfmoord van 960 rebellen en families die weigerde gedood de worden door de vijand. Het is daarom ontzettend bijzonder dat we eeuwen daarna een feest houden op diezelfde locatie.

Masada

Avi Youssef, organisator van Minus 424, hoopt dat het festival het Tomorrowland van het Midden-Oosten gaat worden. Met zo'n locatie en zulke artiesten, kan het bijna niet anders dat het festival groot gaat worden. Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Check hieronder de aftermovie van de vorige editie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws