Axwell /\ Ingrosso weg bij manager & ATM Artist

Mark Hofman | 17 september 2015
headlines


Het verhaal achter The Swedish House Mafia is officieel voorbij nu Axwell /\ Ingrosso weg zijn bij hun manager en ATM Artist. Swedish House Mafia kondigde op 24 juni 2012 het einde aan van de groep, in maart 2013 was het laatste optreden. De groep bestond uit Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso. Steve Angello besloot om zelf verder te gaan, terwijl Axwell en Ingrosso samen verder gingen. Dit gebeurde ook met de manager van SHM en het daarbij behorende bedrijf ATM Artist. Nu is dat hoofdstuk ook uit.

Amy Thomson, de oudmanager van SHM en nu ook Axwell /\ Ingrosso, heeft veel bereikt met de mannen. Denk daarbij aan een uitverkochte Madison Square Garden en de hits 'One' en 'Greyhound'. Alles van Swedish House Mafia blijft overigens wel van Thomson, ook blijft ze de manager van de groep, ondanks dat ze uit elkaar zijn.

 “At this time I’m not able to comment further, except I wish them the best. My role as manager of Swedish House Mafia and their rights management remains unchanged.”

Het lijkt erop dat Axwell en Ingrosso in zee gaan met mede Zweed Ash Pournouri bij de Powerhouse Management Company At Night. Pournouri is onder andere de manager van Avicii, Otto Knows en Cazzette. In een interview met Billboard zegt hij:

 “Nothing is agreed, and I would help them regardless of who they continue their journey with. I have tremendous respect for what Amy has accomplished with them.”

Dat het duo met hun manager breken, komt voor sommigen als een shock. Onder leiding van Thomson is het duo tot stand gekomen en hebben ze een record deal met Def Jam Records gekregen. De echte reden voor de keuze van Axwell /\ Ingrosso is nog niet heel duidelijk, maar we hopen wel dat het duo snel een nieuwe manager vindt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws