Steve Angello releast videoclip en datum album

Mark Hofman | 17 september 2015
headlines


Er gebeurt de laatste tijd veel rondom Steve Angello, of hij nou de muziek verzorgt voor een film of een nieuwe weg inslaat met muziek, hij blijft maar gaan. Na het splitsen van de Swedish House Mafia, dachten veel mensen dat er nog maar weinig vernomen zou worden van Steve Angello, Axwell en Sebastian Ingrosso. Dit is alles behalve waar, Axwell en Ingrosso zijn verder gegaan als duo en scoren de ene na de andere hit en ook Angello gaat lekker met zijn solo carrière.

Steve Angello is zich vol aan het focussen op zijn label SIZE records en probeert weg te blijven van pophits voor de radio en richt zich volledig op zijn eigen muzikale aspecten. Zijn track 'Children of the Wild' mag misschien wel het beste werk van Angello genoemd worden na SHM en vandaag is de videoclip van de track uitgekomen.

Samen met filmmaker Guillaume Panariello heeft Angello zijn visie van de track tot leven laten komen met actie scènes met wel honderd  frames per seconde. Er gebeurt ontzettend veel tegelijk in de clip en is zeker het kijken waard.

https://www.youtube.com/watch?t=256&v=tWh-GBtOLxk

 

Naast de videoclip voor 'Children of the Wild' heeft de Zweedse producer een release datum van zijn nieuwe solo album Wild Youth bekend gemaakt. Op 20 november is het album verkrijgbaar. Verwacht niet teveel muziek als dat van de Swedish House Mafia, want dat hoofdstuk is voor Angello al lang gesloten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws