Deadmau5 voor het volk

Mark Hofman | 23 september 2015
headlines


Joel Zimmerman, beter bekend als Deadmau5, is bekend vanwege zijn muziek maar in zijn provincie Ontario (Canada) staat hij ook bekend als een actief lid van de community. Zo steunt hij kleine lokale bedrijven als zijn favoriete koffiehuis, doet hij mee met lokale evenementen en steekt hij zijn energie om betrokken te zijn bij de community.

Vandaag kwam het bericht naar buiten dat de producer en dj als special guest is uitgenodigd bij een grootschalig evenement dat opgezet is door United Way Milton, een nonprofit organisatie die zich richt op het financieel steunen van de sociale dienstverlening in de provincie.

Bron: RunTheTrap

Naast lekkere muziek (verzorgd door Deadmau5) zijn er sprekers aanwezig van Union en worden er speeches gehouden door politieke leiders, ook is er een presentatie en een barbecue. Het evenement zal de geschiedenisboeken ingaan als het grootste evenement van Unity Way Milton en vindt plaats op vrijdag 25 september.

De CEO van UWM legt uit waarom het zo belangrijk is om de community zo te steunen:

 “The increased funds will ensure that United Way Milton continues to keep pace with the rapid population growth. The additional funds raised will be used to reduce waitlists and fund additional services for more people in our community.”

 Zimmerman laat op deze manier een kant van hem zien die we nog niet van hem kendem.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws