Dit is Amsterdam Music Festival TV

Mark Hofman | 6 oktober 2015
headlines


De mensen die nog een kaartje wilden kopen voor het Amsterdam Music Festival (AMF) hebben pech: gisteren kwam het bericht naar buiten dat het festival is uitverkocht. Het AMF is het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event en vindt dit jaar plaats op 16 en 17 oktober in de Amsterdam ArenA.

Het AMF is dit jaar weer voorzien van een prachtig line-up van vijftien wereldberoemde dj’s en producers, ook wordt op vrijdagavond de nummer één dj van de wereld bekend gemaakt. Het belooft een gaaf feest te worden, maar helaas is er geen mogelijkheid meer om een kaartje te kopen en dat is zonde. Gelukkig heeft de organisatie van het AMF een nieuw concept bedacht, waardoor je het hele festival alsnog kan volgen: Amsterdam Music Festival TV.

AMF TV

Met Amsterdam Music Festival TV hoef je niets van het festival te missen, kun je vanuit je woonkamer de bekendmaking van de nummer één dj van de wereld zien, interviews met je favoriete dj’s volgen en de beste live-sets zien. De presentator neemt je ook mee naar de kleedkamer van de nummer één dj, laat je zien hoe het er backstage aan toe gaat en volgt de dj’s.  Als dat nog niet genoeg is, kun je door een verzoek in te dienen zelf bepalen wat je wilt zien.

Je kunt de streams op 16 en 17 oktober volgen op de volgende tijden:

Vrijdag 16/10/2015: 20.00 uur – 01.00 uur

Zaterdag 17/10/2015: 23.00 uur – 05.00 uur

De streams zijn hier live te volgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws