Locatie gewijzigd: Sam Feldt's ADE feest

Mark Hofman | 8 oktober 2015
headlines


Eind september hadden we het er nog over: Sam Feldt's Pool Party tijdens het ADE. De jonge dj zou zijn eigen feest organiseren in het Marnixbad in Amsterdam, maar het event blijkt zo populair te zijn dat het feest naar een grotere locatie moet verhuizen.

Het feest wordt zaterdag 17 oktober gehouden op de Supperclub Cruise aan de Ruyterkade steiger. Sam zelf is in ieder geval al heel enthousiast over zijn eerste grote feest.

'Het is te gek dat iedereen zo enthousiast reageert op mijn feest! Gelukkig hebben we op tijd een grotere locatie kunnen vinden, zodat er meer mensen kunnen komen. Ik kan niet wachten om mijn eerste eigen avond tijdens het Amsterdam Dance Event te hosten.'

De line-up van het feest is zeker niet verkeerd: naast Sam Feldt zijn ook Lost Frequencies, Kav Verhouzer, The Him en Dante Klein te vinden op het feest. Als deze artiesten je nog niet enthousiast genoeg maakt, dan is er ook nog een mystery guest en een special guest aanwezig.

De kaarten zijn al uitverkocht, maar je kunt nog wel kaarten winnen voor vijf ADE-feesten, waaronder het feest van Sam Feldt. Meedoen? Dat kan hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws