Opvolger Trouw gaat De School heten

Lucas Boon | 22 oktober 2015
headlines


De opvolger van de populaire Club Trouw is bekend. De nieuwe club gaat De School heten en is gehuisvest (in de fietsenstalling van) een voormalig ROC-gebouw aan de Jan van Breemenstraat in Amsterdam-West. De exacte openingsdatum van de nieuwe club is nog niet bekend, maar het 'leeft' in de hoofdstad. Verwachting is dus dat dit niet lang zal duren. Wel is het bekend dat de club de befaamde 24-uursvergunningen gaat hanteren. Party all night long! Uitbaatster Kyara van Loenen laat daarnaast aan Het Parool weten: 'We zijn nog bezig met het verkrijgen van verschillende vergunningen.'

Dicht

Club Trouw sloot eind vorig jaar haar deuren wegens een tijdelijke vergunning. De club stond bekend als kwalitatief hoogstaand, vergelijkingen werden zelfs getrokken met de Amsterdamse Club RoXY, eind jaren '80. Een hoop (overwegend) techno dj's hebben er gestaan zoals Laurent Garnier en Seth Troxler.

Eerder dit jaar ging het gerucht dat Trouw op dezelfde locatie zou opengaan, maar dat plan lijkt gezien bovenstaande van de baan.

Check ook even deze Trouw anthems.

 

Beeld De Fotomeisjes

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws