Tiësto & Don Diablo zijn op zoek naar nieuw talent

Mark Hofman | 27 oktober 2015
headlines


De dance-scene is groot en blijft alleen maar groeien, elke maand komen er wel nieuwe artiesten om de hoek kijken en de hoeveelheid tracks die per dag uitkomen is ook niet meer bij te houden. Tiësto en Don Diablo dragen graag een steentje bij aan die groei en zijn op zoek naar nieuw talent.

De twee producers releasten niet al te lang geleden nog hun track 'Chemicals' en dat was een redelijk succes. Ze gaan nu zelfs nog een stapje verder en hebben, in samenwerking met Spinnin' Records, een remix contest opgezet, dit liet het label afgelopen weten via Twitter:

De winnaar van de contest wordt uitgekozen door Tiësto en Don Diablo zelf en wint een officiële release op Musical Freedom of Hexagon. Hoe moet ik dat doen dan? Het is heel simpel: je download de stems op de website van Spinnin' Records, gaat aan de slag met je remix en upload hem naar de site. Daar kan er op je track gestemd worden en degene met de meeste stemmen komt op nummer één. Er zijn prijzen te winnen voor de mensen die via stemmen in de top 3 komen, maar de track die uitgebracht wordt is naar de keuze van Don Diablo en Tiësto.

Luister naar de originele track en ga direct aan de slag. Meer informatie over de contest vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws