Avicii krijgt eigen videogame

Mark Hofman | 28 oktober 2015
headlines


Avicii zou het rustiger aan gaan doen en heeft daarom al zijn shows gecanceld voor 2015, maar stilzitten doet de Zweedse dj niet. Nadat zijn album Stories uitkwam in oktober, is hij met een ander project bezig geweest, namelijk zijn eigen PS4 game Avicii Vector.

In ons achtergrondverhaal over Avicii kun je lezen hoe succesvol de dj is sinds zijn hit 'Levels'. Hij is over heel de wereld te vinden, maakt tracks met de grootste artiesten en pakt een aantal hits en nu kan daar ook een videogame bij gezet worden. Er zijn meerdere dj's geweest die in een videogame verschenen, maar een dj met een geheel eigen game kwam nog niet eerder voor.

Avicii Vector werd onthuld tijdens de Paris Game Week en wordt exclusief uitgebracht voor de Playstation 4. Tim Bergling maakt er geen geheim van dat 'ie zelf ook graag een game speelt, waarmee een eigen game eigenlijk best passend is voor de dj. Avicii Vector wordt een ritmische game die een nieuwe dimensie geeft aan het maken van muziek. Je gaat door verschillende levels op de maat van de muziek, en die muziek is natuurlijk afkomstig van Avicii.

Op de redactie zijn we heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken en zijn erg benieuwd naar jullie mening. Je kunt hieronder alvast de trailer checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws