Don Diablo stopt definitief met Ultra

Iris te Voert | 12 juni 2017
headlines


Stoppen met draaien op een van de grootste festivals ter wereld, doe je niet zomaar. Toch heeft dj Don Diablo dit besloten na zijn optreden van afgelopen zaterdag op Ultra Singapore.

Het was de bedoeling dat de dj van 5:15 tot 5:45 uur op het festival zou draaien, maar dat pakte toch even anders uit. Door problemen met zijn vliegtuig, redde hij het niet om op tijd op het podium te staan. Toen zijn manager erna een sms van de Ultra-staff ontving waarin stond dat hij niet meer welkom was en ook niet betaald zou krijgen voor zijn opteden, maakte de dj een drastisch besluit: stoppen met alle Ultra-events in de toekomst.

Van geen enkele waarde

Uiteindelijk kregen de dj's van Knife Party de kans om in plaats van hem te draaien en stonden zij van 4:15 tot 5:15 uur op het podium. Daarna kon Don Diablo nog een sneue 'set' draaien van een klein halfuur.

In een video op zijn Facebookpagina heeft de dj zijn excuses aangeboden en bekendgemaakt te zullen stoppen met alle Ultra-evenementen van de toekomst. Naar eigen zeggen heeft hij al langer problemen met het festival en is hij niet de enige. Zo zou hij te horen hebben gekregen ''vervangbaar'' te zijn en ''van geen enkele waarde''. De dj zal nog wel te zien zijn op onder andere Tomorrowland, Creamfealds en EDC.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws