Metz on Sunday

Partyscene Redactie | 3 januari 2012
headlines

Metz keert terug naar hoe het begon en gaat van start in nieuwe locatie HAL4.1 te Rotterdam.

Metz gaat zijn tweede leven beginnen tijdens de “Second Live Edition” en wel in een nieuwe locatie. Vanaf Zondag 15 Januari is HAL4.1 de nieuwe huiskamer die iedere 3e Zondag van de maand zijn deuren zal gaan openen voor Metz on Sunday. Het afscheid van het Prinses Theater was geen gemakkelijke beslissing voor de organisatie maar met de huidige faciliteiten die HAL4.1 levert denkt de organisatie weer terug te keren naar hoe het eens begonnen is. Op 15 Janauri zal Metz dan ook met een knaller deze locatie openen! Met 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur, Tramlijn 21 dit vlakbij stopt en een watertaxi aanlegstijger is dit de locatie waar Metz on Sunday al tijden naar opzoek was.

metz

Zoals al eerder gepubliceerd is staat Second Live ook nog voor iets anders deze avond. Na het eerdere succes staat deze avond Mr. Metz zijn Live Band centraal. Verwacht house in combinatie met live muzikanten en zeker niet de minste. Mr. Metz bedient de pioneers, I-Fan zorgt voor de vocalen, I-Sax blaast zijn longen uit zijn lijf, Glenn Helder is er om de drums te laten roffelen en natuurlijk mag Anastasija niet ontbreken om haar viool naar een hoogtepunt te tillen. Deze live uitvoering met de accoustic van de nieuwe locatie is dan ook gelijk een kick off die de nodige klasse zal gaan uitstralen. Ook Jasper Clash is er bij. De Opening van deze avond vindt natuurlijk plaats met de sound van Blue Marlin.

Ook in de Maaslounge want HAL4.1 beschikt namelijk over twee zalen zal er geprogrammeerd gaan worden. Op dit moment zijn we daar nog druk mee bezig en zodra deze info bekend is zullen we dit mededelen. Special Acts zoals deze vroeger aanwezig waren bij Metz zullen op de Kick Off wederom hun intrede doen. Voor deze Kick Off kosten kaarten 10,00 euro in de voorverkoop en 15,00 euro aan de deur op de avond zelf.

Meer info op www.metzonsunday.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws