Jägermeister Nieuwjaarsduik

Partyscene Redactie | 29 december 2011
headlines

Jägermeister Nieuwjaarsduik? Alleen als ie ijs- en ijskoud is!

De Jägermeister Nieuwjaarsduik is speciaal voor de bezoekers van Trouwens. De duikers worden goed verpakt in winter- en zwemkleding naar buiten geëscorteerd, waar ze zich eerst in het ijskoude bad moeten onderdompelen en zich vervolgens mogen opwarmen in één van de hot tubs met uitzicht op de pitoreske Wibautstraat. Zo kan iedereen eerst ijskoud en dan gloedheet het nieuwe jaar in.

aron friedman

Voor de duik zijn beperkte plaatsen beschikbaar, maar vanaf 14 uur kun je je inschrijven voor deze ijzige en zinderende gebeurtenis. Tussen 15 en 17 uur mogen de Jägermeister duikers zich naar hartelust onderdompelen in de buitenbaden. De area is voorzien van handdoeken, winterkleding en kruidenbittertjes, maar bikini’s en zwembroeken zijn niet voorhanden. Dus: vergeet je zwemkleding niet!

Kaarten voor Trouwens zijn al een tijdje uitverkocht. Maar er zijn nog honderden kaarten aan de deur verkrijgbaar. En dan is er ook nog een andere manier om binnen te komen. Na het succes van vorig jaar is er weer de kamerplantenactie aan de deur! De deal is als volgt: de eerste vijfentwintig mensen die aan de deur verschijnen met een ingepotte kamerplant van 1 meter of hoger, mogen gratis naar binnen. ‘s Lands grootste huiskamer is vanaf 9.00 uur geopend op 1 januari en gaat door tot 3.00 uur de volgende ochtend!

Om vast in de stemming te komen de Trouwens Nieuwjaarsmix, gemixt door organisator Aron Friedman.

Check ook www.trouwamsterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws