30love goes Ibiza

Partyscene Redactie | 3 januari 2012
headlines

Op zaterdag 14 januari wordt de zomerse Ibiza sfeer naar Rotterdam gehaald.

Wie Ibiza mist of wel eens wil weten hoe het er is, hoeft niet te wachten tot de volgende zomer. Op zaterdag 14 januari kun je namelijk terecht in de Thalia Lounge in Rotterdam. Daar zal de temperatuur van 21.00 tot 03.30 uur namelijk flink omhoog gaan. Je kunt dan helemaal los gaan op de dikste house en de vetste classics. Special Guest is Micah The Violinist. Dit Ibiza-icoon luistert feesten over de hele wereld op met zijn unieke viool-improvisaties en stond al vaak met bijvoorbeeld David Vendetta op het podium. Micah heeft maar liefst 2 jaar lang een residency gehad in Amnesia en heeft daar dit seizoen ook de closing party opgeluisterd (30love was erbij en het was het hoogtepunt van de avond).

micah the violinist

Ook Diephuis staat op het programma. Diephuis is een gepassioneerde dj/producer die staat voor diepe/ soulvolle house met tech invloeden. Afgelopen zomer is de track "Beautiful Life" van Diephuis gecompileerd op de Hed Kandi Beach House 2011 CD. Charlie Da Farma bracht afgelopen zomer Rotterdam al naar Ibiza gebracht met het produceren van Ibiza Loveboat010 in beachclub La Plage; nu brengt hij een stukje Ibiza mee naar Rotterdam. Ook aanwezig, Little Tim, een vaste gast op de draaitafels van30loveen jarelang resident geweest van de befaamde beach club Bora Bora op Ibiza.

Ronals Molendijk staat ook op de flyer. Hij draaide al veel op ibiza, zoals op de closing party van Amnesia. DJ The Gee wordt ook speciaal vanuit Ibiza overgevlogen en last but not least, DJ Stay-C, bekend van Twenty-40Seven. Kaarten kosten 27 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de deur.

Meer info op www.30love.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws