Update 2.0.12

Partyscene Redactie | 29 december 2011
headlines

Update 2.0.12 – Op 7 januari wordt het stilstaan bij een cultuur die volop in beweging is.

updateOp 7 januari 2012 kun je het klokje rond genieten van Update 2.0.12, een manifestatie in één van de laatste, ongerepte stukjes industrieel erfgoed dat Eindhoven rijk is. Samen met diverse Eindhovense kunstenaars en artiesten trappen Dommelvallei, Zodiak Commune en Chris de Zeeuw het nieuwe jaar namelijk af in de kelders van het monumentale Natlab op Strijp S.

Vandaag de dag worden vernieuwende initiatieven, toepassingen en opvattingen met grote snelheid gevormd. En zo snel als deze ontwikkelingen geadopteerd worden, zo snel verdwijnen zij ook weer achter de horizon, een kruimelpad van inmiddels weer verouderde inzichten achterlatend. Om dit enigszins te kunnen bevatten geven diverse Eindhovense organisaties en kunstenaars een update van de actuele status van de jongerencultuur in Eindhoven. Of het nu jonge experimentele kunst, film of elektronische muziek is, tijdens Update 2.0.12 worden diverse facetten van de jongerencultuur in Eindhoven belicht.

En waar kan dat beter dan in een nostalgische, intieme maar tegelijkertijd rauwe en industriële omgeving? Op 7 januari 2012 is het Natlab die omgeving. Voor één dag en nacht wordt de toekomstwens van het Natlab werkelijkheid en worden jongeren meegenomen op een ontdekkingsreis door een ondergrondse, inspirerende broedplaats waar de Eindhovense kunst en cultuur ongegeneerd en in alle vrijheid kan groeien en bloeien, in haar verschillende vormen en toonaarden. Het programma is van 16:00 tot 22:00u gratis, kaarten voor het programma van 22:00 tot 04:00u kosten 9 Euro. Hieronder vind jet het programma.

Art, design, new media, film

Broet

Plaza Futura

Chris de Zeeuw

Cloud Collective

Florian de Visser – Animatorium

Gunha3

Mark van Meygaard

Michiel van Meygaard

Nienke Bosma

en meer…

Music

Nickotine

Kamiel Rongen

Nadia Struiwigh

Zef Felicien

Tommie Frencken

Sublam

Ramb

Bor

Saint

Delucxed

D=p+cer

Lamot

Dilemma

Robob

Little J.

El Greco

E.D.G.E. (Rick Angel & Zix)

Check ook www.zodiakcommune.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws