QULT

Partyscene Redactie | 30 december 2011
headlines

qultZaterdag 18 februari neemt QULT de Amsterdamse Westerunie over. QULT is een clubavond met liefde voor harde electronische muziek. Geen hokjes maar een knallende mix van techno, electro en hard dance. Bereid je voor op een trip langs bekende en onbekende stijlen.

Artiesten als Gtronic (Lectroluv), Stana (Tech Mania Recordsl), Henzel & Disco Nova (VAgE gASTEN) houden zich niet aan regels. Ze stoppen hun ziel en zaligheid in meerdere stijlen en zorgen ervoor dat de grenzen ertussen vervagen. Dat maakt QULT een unieke clubavond voor iedereen die van stevige dance houdt.

Fuck de hokjes, oordoppen mee!

Beetje te veel uitleg? Check gewoon dit minimixje!

Als je wel eens in de Westerunie bent geweest, dan ken je de industriële uitstraling van het pand. Denk daarbij de dikke nieuwe geluidsset, dan weet je dat er mooie dingen kunnen gebeuren. De Westerunie nog nooit van binnen gezien, check die virtuele rondleiding.

QULT staat voor Qlub Underground Live Takeover. Het clubje gasten van Qlub Underground heeft de afgelopen jaren aan de weg getimmerd met Qlub Underground area's op diverse festivals en met hun eigen radioshow op Q-dance Radio.

Kaarten voor QULT zijn vanaf nu verkrijgbaar via qu.nu/qult en alle filialen van de Primera. Ga voor meer informatie over de QULT clubnights en Qlub Underground activiteiten naar qu.nu of Facebook. Radioshow podcasts op Soundcloud.

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws