Grotesque presents the Newyear Special

Partyscene Redactie | 30 december 2011
headlines

Na twee uitverkochte edities van Grotesque presenteert PT Events op zaterdag 21 januari het spectaculaire vervolg, de Newyear Special! Deze editie staat traditiegetrouw weer garant voor dè ultieme avond uit! De meest sfeervolle manier om met je vrienden het feestelijke nieuwe jaar in te luiden.
grotesque
Na het succes van ‘Bas&Ram - The End’ in 2009 is de Central Studios voor PT Events geen onbekende locatie meer. De Grotesque Newyear Special vindt plaats in de kleine studio en met een maximum van 800 kaarten belooft het een exclusief en intiem feestje te worden. Grote kans dat deze editie ook uitverkocht raakt!

Ook muzikaal biedt Grotesque altijd kwaliteit van het hoogste niveau met zowel nationale als internationale grootheden. Op 21 januari is de line up wederom grandioos: Ummet Ozcan, Ernesto vs Bastian, Ram, Artento Divini, Cor Fijneman en Angelique! vs Miss Legacee, hosted by Mc da Silva

Aan de beleving zal niets ontbreken. Met een indrukwekkend decor, spetterende licht- en lasershows, fenomenale muziek,  een heerlijke lounge waar je jezelf even kan terugtrekken, vers fruit, ijsjes en natuurlijk prachtige rozen voor de dames. Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor jouw ultieme stapervaring.

Dresscode: Zwart en/of wit . Tickets kosten € 29,50 en zijn online verkrijgbaar op de sites van Easyticket en PT Events.

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws