Beste DJ van Nederland

Partyscene Redactie | 28 december 2011
headlines

Vanaf 3 februari 2012 gaat Stichting Hollands Talent op zoek naar de nieuwe Armin van Buuren, Chuckie, Zany of Afrojack. Op zoek met een groots opgezette landelijke DJ competitie 'Beste DJ van Nederland, BDJVN'. Er hebben zich al meer dan 250 DJ's aangemeld en er is door het publiek al 12374 keer gestemd op de deelnemers. Na de selectie door een deskundige jury zullen de 5 beste DJ's van elke provincie strijden om de felbegeerde titel 'Beste DJ van Nederland'. Inschrijven is tot 7 januari 2012.
beste dj van nl
Stichting Hollands Talent is een non profit organisatie en gevestigd in Dedemsvaart (Overijssel). Zij wil graag de positieve uitstraling van dancemuziek bij iedereen onder de aandacht brengen en een belangrijke stimulans zijn voor talentvolle Nederlandse DJ's. 'Om als DJ door te breken moet je al een flinke CV op je naam hebben staan, welke moeilijk is op te bouwen als je nergens tussen komt. Door de DJ's op weg te helpen kun je deze vicieuze cirkel doorbreken. Door middel van uitgebreide workshops, coachen, begeleiding en feedback kan deelname aan BDJVN tevens een kwaliteitsimpuls bewerkstelligen. Hierdoor ontstaat er voor de DJ's een springplank die zorgt voor doorstroming naar landelijke podia zoals clubs en festivals', aldus voorzitter Arsanio Wiet. Arsanio Wiet organiseerde in 2009 al provinciale DJ contesten in Overijssel en Drenthe met zijn bedrijf Swizz Entertainment.

BDJVN onderscheidt zich van alle andere DJ competities door de verschillende muziekstijlen die het tegen elkaar opnemen, de kwaliteit en juryleden met verschillende muziekachtergronden. Vergelijkbaar met het TV talenten programma 'So You Think You Can Dance' waarbij dit ook het geval is. De bezoekers en deelnemers kunnen op deze manier kennis maken met een grote mate aan variëteit van DJ's en muziekstijlen. De muziekstijlen die zij zoeken zijn Urban, House, Eclectic en Dance t/m Hardstyle. Deelname aan BDJVN is gratis en toegankelijk voor zowel de professionele als amateur DJ's van 18 jaar en ouder. Voor de wedstrijd wordt Nederland verdeeld in twee regio's, te weten Noord/Oost en Zuid/West. Na de voorrondes en regionale finales in diverse provincies wordt er op 20 april 2012 in Utrecht gestreden om de titel 'Beste DJ Van Nederland'. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket te winnen. Inschrijven kan nog tot 7 januari 2012 op www.bestedjvannederland.nl. Stichting Hollands Talent organiseert de wedstrijd ondermeer in samenwerking met Bax shop, popkoepels en andere partners.

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws